dimarts, 26 d’octubre del 2010

Qui no té un caPtus, no és ningú.

La societat en la que vivim ens impulsa al consum massiu. I sí, tant et compres una rentadora Megaeficient, de baix consum, estalvi d'aigua, amb etiqueta verda "Calidad Henkel¨, capacitat 25Kg i MegaEcològicaDeLaMuerte, com, per la mateixa regla de tres, amb el mateix esperit ecològic naturalment, et compres un CaPtus, d' aquells que segons els teòrics, amb les punxes redueixen les emissions d'ones mega perilloses que surten dels disc durs dels ordinadors i dels W-LAN i a sobre, es rega poc, així que implica un canvi substancial en la factura de l'aigua de final de més. En conclusió, qui no té un caPtus, no és ningú.

lg*-2010

4 comentaris:

  1. Jo vull ser megaeficient o sigui que tan aviat com pugui m'adreçaré al garden més proper a adquirir per un més que mòdic preu un captus d'aqests que faran que a partir d'ara sigui algú més que una persona que diu que estalvia però no té punxes anti ones!
    Gallina.

    ResponElimina
  2. A l'Ikea jo em vaig comprar un pack mega barato de 3 mini cactus!

    Civi

    ResponElimina
  3. El meu "nou" sogre dic nou perquè és del meu "nou" nòviu, té una col.lecció d'uns 50 i pico captus d'arreu del món. Us ho juro.
    Plom.

    ResponElimina
  4. El julivert no compta com a caPtus, oi?
    Rata

    ResponElimina